Civilizační nemoci nás ničí


Jeden z klasických scénářů životního běhu začíná velmi podobným začátkem. Jdeme na kontrolu k lékaři, v podstatě se i cítíme dobře, bez větších problémů. Ovšem tato idylka netrvá dlouho, postačí do té doby, než přijdou výsledky krevních testů. Jak je možné, že hladina toho zlého cholesterolu je tak vysoká? Dokonce to hraničí s tím, že nám nebude jinak pomoci, než denně polykat tablety, které nám lékař předepíše. Všechno údajně pro naše dobro. V podstatě za vysoký cholesterol si tak trochu můžeme i my sami a není třeba se uklidňovat tím, že je to dědičné. To je skutečně pouze v některých případech. Tady je třeba se zaměřit na svůj životní styl, který ne vždy odpovídá zdravému měřítku.

caihua

Příčiny vysokého cholesterolu

V podstatě za příčinou může stát mnoho našich neduhů a je třeba se zamyslet celkově nad naším postojem ke zdravému životnímu stylu. Co vše se může stát příčinou je v podstatě jednoduché. Nadváha, kde se především tuk ukládá v oblasti břicha, alkohol, diabetes 2.typu, kouření a v poslední řadě stres, který si nevybírá věkovou hranici. Přirozeně na všechno je řešení a tak i zde můžeme zabojovat přírodní léčbou. Tentokrát se na chvíli zastavíme v Peru, kde se mohou chlubit v podstatě s něčím podobným, jako zeleninou, která je velmi prospěšná pro lidský organismus. Bojuje proti nadváze a zároveň pokořuje vysoké hranice samotného cholesterolu. Caigua tak statečně bojuje proti sacharidům a tukům, což skutečně tělu velmi prospívá.

tobolky

Dá se zakoupit i u nás?

V podstatě po otevření hranic se setkáváme s různými plody, které ani pořádně nevíme, jak se jmenují, natož jak se konzumují. V tomto případě můžeme ale zajít kousek dál a peruánský poklad si zakoupit v jiné podobě. Caigua Energie života je totiž dobře dostupná i v tobolkách, které jsou plněny ryze přírodní náplní této zázračné plodiny. Mletý prášek se tak dostává do těla velmi rychle a také začne působit daleko efektivněji, než z klasické tepelné úpravy. Tudíž i my v naší zemi můžeme proti civilizační nemoci bojovat s velkým úspěchem, aniž bychom museli vynaložit dalšího úsilí.