Nerovnost srovná marcipánová hmota

Štítky:

Také obdivujete fotografie slavnostních dortů, které mnohdy vypadají, jako přesně vyřezané sošky ze dřeva? A kolik nepatrných detailů tvoří onen dokonalý celek! Neuvěřitelné! A jak jsou hladké, jako z porcelánu! Toho nikdy nedocílím, povzdychnete si. Tak dost. Přestaňte se rozplývat nad obrázky dortů a lítostivě vzdychat nad něčím, co jste ani nezkusili. Jednoduše si upečte korpus, naplňte jej krémem a pozor, nyní přijde ta finta! Jmenuje se marcipánová hmota! Tu rozválíte na moučkovém cukru do velkého plátu. Ten položte na připravený korpus a uhlaďte. Nepotřebný zbytek odkrojte. Vidíte? Máte zakryté všechny nerovnosti. A co víc, Váš dort vypadá, jako z porcelánu.

Přidejte si ozdůbky

Je s podivem, že jste tento typ zdobení ještě nevyzkoušeli. Proč jste už dávno nezkusili, zda také náhodou nedokážete to, co vidíte na fotografiích. No, nevadí. Důležité je, že teď už víte, jak na elegantně vytvořené dorty můžete jít. Ovšem je Vám jasné, že tím to nekončí. Samozřejmě, že můžete nechat dort hladký, potažený jen plátem. Ale Vy máte další příležitost svůj výtvor ozdobit vlastnoručně vymodelovanými ozdobami. A to nejen na povrch dortu, ale také do boků. A když dodáte trefný nápis, neuděláte chybu.


</div>


            <div class=
Nerovnost srovná marcipánová hmota
Ohodnoťte příspěvek